Назад » » 2023 » Грудень » 11

Огляд ігрової клавіатури 2E Gaming Keyboard KG315 RGB

Сьогодні у нас дещо новеньке - це огляд свіжої мембранної ігрової клавіатури від українського бренду 2E Gaming! Перебуваючи під враженням від ефектного зовнішнього вигляду, та ознайомившись з вражаючим набором функцій і характеристик клавіатури 2E Gaming Keyboard KG315 RGB, які пропонує виробник, ми просто не змогли пройти повз, та не затестити її власноруч.

 

Ігрова естетика: футуристичний мінімалізм


Перше що привертає увагу - стриманий та мінімалістичний дизайн клавіатури, підкреслений якісною RGB підсвіткою. Стильно доповнений легкими футуристичними рисами корпус навіює асоціації з Кіберпанком, та між іншим, впишеться в будь-який сетап та інтер'єр. Завдяки суворим лініям і зрізам кутів корпусу, клавіатура виглядає сучасно та естетично.
 
Огляд ігрової клавіатури 2E Gaming Keyboard KG315 RGB
 
 

Функціональність виведена в абсолют


В той час, як ринок механічних клавіатур розширюється та з'являється все більше доступних рішень на бюджет будь-якого геймера, розробникам клавіатур з мембранним типом клавіш доводиться дивувати покупця обширнішим набором функцій та фішок, і загалом пропонувати більше за менші гроші.

Так можна охарактеризувати і клавіатуру 2E Gaming Keyboard KG315 RGB - за ціною бюджетної мембранки ви отримуєте повний набір функцій професійного ігрового девайсу, та навіть більше! Чого тільки варта наявність у клавіатури власного програмного забезпечення, завдяки якому ви налаштуєте KG315 під свої потреби на всі 100%.

2E Gaming Keyboard KG315 RGB має функціональний ролик регулювання гучності, який ергономічно вписується в правий верхній кут клавіатури. Зручно, правда? А що нас дійсно здивувало - так це те, що за бажанням ролик можна запрограмувати на виконання інших дій, таких як прокручування сторінки (скролл), регулювання підсвітки та інше!

 
Огляд ігрової клавіатури 2E Gaming Keyboard KG315 RGB Огляд ігрової клавіатури 2E Gaming Keyboard KG315 RGB
 

Варто зауважити, що за допомогою вищезгаданого програмного забезпечення від 2E Gaming, можна провести повну кастомізацію підсвітки на ваш смак (а підсвітка тут повноцінна RGB), запрограмувати гарячі команди або макроси на будь-яку клавішу, а також створити окремі профілі на кожне налаштування, та швидко перемикатися між ними за потреби, під настрій чи вид зайнятості за комп'ютером.

Для максимально швидкого доступу, розробником передбачено 6 додаткових програмованих макро-кнопок (G1-G6), які знаходяться у верхній частині клавіатури, над основним блоком клавіш.
 

Огляд ігрової клавіатури 2E Gaming Keyboard KG315 RGB Огляд ігрової клавіатури 2E Gaming Keyboard KG315 RGB
 

Спеціальне програмне забезпечення до клавіатури можна завантажити на сайті 2E Gaming. (радимо це зробити, щоб розкрити потенціал клавіатури сповна)

 

Тактильні враження


Ми, "геймери" - люди прості, ніде правди діти, любимо в ігри грати, та іноді можна сісти і книгу друкувати, чи код строчити до ранку - кому що більше до душі :) А там і комфортний, м'який тайпінг напрошується як вимога до будь-якої клавіатури, особливо, якщо вона мембранна.
 

Огляд ігрової клавіатури 2E Gaming Keyboard KG315 RGB
 

Почавши натискати клавіші на 2E Gaming Keyboard KG315 RGB, що відразу спадає на думку - вона реально тиха. Навіть "пробіл" тут тихий! На практиці ж, клавіатура KG315 видається тихішою навіть за вдвічі дорожчих мембранних конкурентів, які до речі позиціонуються виключно як безшумні. Тайпінг приємний, від довгого друку чи гри на клавіатурі, ні пальці рук, ні зап'ястя не втомлюються, що дозволяє краще зосередитись на роботі чи грі.

Матеріали корпусу та клавіш, як для мембранки бюджетного або середнього сегменту - звичайні. Все виготовлене з пластику. Втім, міцності та стійкості клавіатурі не бракує, вона впевнено стоїть на столі, не прогинається та не совається. Кабель має тканинне обплетення, що також добре позначиться на довговічності клавіатури.
 

Огляд ігрової клавіатури 2E Gaming Keyboard KG315 RGB Огляд ігрової клавіатури 2E Gaming Keyboard KG315 RGB
 

Окремий особистий біль нашого адміна - це одночасна робота зі смартфоном та комп'ютером. Часто, коли потрібно бачити перед собою екран і того, і іншого, єдиним місцем, куди лишається покласти смартфон - це клавіатура. І у випадку з 2E Gaming Keyboard KG315 RGB, навіть для цього знайшлося рішення, оскільки вона має вбудовану підставку/тримач для смартфона чи планшета! І це дійсно працює - смартфон зручно прилаштовується у тримач (в горизонтальному чи в вертикальному положенні), не займає зайвого місця, та знаходиться перед очима під зручним для зору кутом! До того ж, дизайн клавіатури аніскілечки не постраждав від наявності такого тримача.

 
Огляд ігрової клавіатури 2E Gaming Keyboard KG315 RGB Огляд ігрової клавіатури 2E Gaming Keyboard KG315 RGB
 
 

Раціональний вибір


Загалом, якщо підбити підсумок за враженнями по клавіатурі KG315 RGB від компанії 2E Gaming, то ми однозначно рекомендуємо її до покупки. Придбавши її, ви певно що отримаєте значно більше, ніж ви очікуєте!

GTAGamer.org рекомендує! :)
Поділись матеріалом в соц.мережах
та став лайк, якщо сподобалось!
random avatar
1
Сколько она стоит?
user avatar
2 Модератор
На даний момент її ціна 800 грн
avatar Вход Регистрация